CONSISTENT PROFESSIONEEL

BASIS COMMUNICATIE INBOUND

BASIS COMMUNICATIE INBOUND

Wilt u de prestaties en productiviteit van uw inbound call center team verbeteren?

Ons teamtrainingsprogramma is ontworpen om u te helpen de communicatievaardigheden, productkennis en klantenservicevaardigheden van uw team te verbeteren.

Onze ervaren trainers werken samen met uw team om hun sterke en zwakke punten te beoordelen en een op maat gemaakt plan op te stellen om hen te helpen hun doelen te bereiken.

Uw team leert om te gaan met een breed scala aan vragen, klachten en zorgen van klanten, en biedt efficiënte en effectieve oplossingen die hun verwachtingen overtreffen. Met onze praktische, hands-on aanpak van call center team training, zal uw team in staat zijn om het geleerde onmiddellijk toe te passen op hun werk en echte resultaten zien.

Ons programma is geschikt voor call center teams van elke omvang, en zal u helpen de klanttevredenheidscijfers van uw team te verbeteren, uw sales te verhogen en langdurige klantrelaties op te bouwen.

Dus als u klaar bent om de prestaties van uw inbound call center team naar een hoger niveau te tillen, neem dan  vandaag nog contact met ons op!

Klantenservice & support

Tijdens deze basiscommunicatie training worden o.a. de volgende vaardigheden behandelt;

  • Diverse gesprekstechnieken o.a.; actief luisteren vragenstellen en samenvatten
  • inlevingsvermogen
  • kort en duidelijk formuleren
  • klantherkenning
  • omgaan met weerstanden en emoties
  • telefoonetiquette
  • rollenspellen

Maximaal aantal cursisten per training: 10
Inclusief een dagdeel calibratiesessie/coaching

KLASSIKAAL OP LOCATIE OF VIRTUEEL

KLASSIKAAL OP LOCATIE OF VIRTUEEL

LurnR Academy

Webinars & workshops

Webinars & workshops

Onze online trainingen, webinars en workshops hebben dezelfde opzet als een klassikale training, maar dan in een digitale leeromgeving. U kunt virtueel deelnemen via uw computer, app, smartphone of tablet.

Een virtuele training is een training die wij vanuit één van onze locaties faciliteren. U volgt deze vanuit uw eigen woon- of werkomgeving.

U heeft alleen een computer, smartphone of iPad en een stabiele internetverbinding nodig. 

LurnR Academy

e-Learning

Naast de calibratiesessies en coaching, bieden wij ook onze unieke e-Learning platform aan; de LurnR e-Learning Academy, hiermee kunnen uw werknemers de opgedane kennis vanuit de training borgen door diverse oefeningen virtueel te volgen.

Wij bieden hiermee een oplossing die volledig kan worden geïntegreerd in de dagelijkse bedrijfsvoering en die naadloos aansluit op datgene wat de cursisten hebben geleerd tijdens de training en dat zal bijdragen aan het borgen van de kwaliteit van de gesprekken en algehele communicatie.

Uw medewerkers krijgen individuele toegang tot dit online platform. Deze academy is verrijkt met diverse e-learnings op het gebied van communicatietraining, tips en tricks en theoretische kennis waardoor medewerkers zich blijven ontwikkelen binnen hun vakgebied.

Ook is het mogelijk om deze e-learning omgeving volledig vorm te geven in uw huisstijl en met specifiek voor u op maat gemaakte e-learning modules.

Deze modules zijn in webinar format, video lessen met audio en aangevuld met downloadbare documenten.

e-Learning

Skip to content