ONTWIKKEL IDEALE LEIDERSCHAPSSTIJL

MANAGEMENT TRAINING & COACHING

MANAGEMENT TRAINING & COACHING

Leiderschap & Organisatie

Bent u klaar om de cultuur van uw organisatie te veranderen en uw leiderschapsvaardigheden naar een hoger niveau te tillen?

Ons trainingsprogramma voor verandering van leiderschap en bedrijfscultuur is ontworpen om u te helpen een werkcultuur te creëren die innovatie, samenwerking en groei bevordert.

Onze ervaren trainers werken met u samen om de huidige cultuur van uw organisatie te beoordelen, gebieden voor verbetering te identificeren en een aangepast plan op te stellen om u te helpen uw doelen te bereiken.

U leert hoe u kunt leiden met empathie en intentie, vertrouwen en psychologische veiligheid kunt opbouwen en een cultuur van voortdurend leren en verbeteren kunt creëren.

Met onze praktische, hands-on benadering van leiderschap en cultuurverandering kunt u het geleerde onmiddellijk toepassen op uw werk, en echte resultaten zien.

Ons programma is geschikt voor leiders op alle niveaus, van C-suite executives tot front-line managers.

Dus als u klaar bent om een werkcultuur te creëren die toptalent aantrekt en behoudt, innovatie stimuleert en duurzame bedrijfsresultaten oplevert, neemt u dan vandaag nog contact met ons op en begin uw transformerende reis!

TEAM MANAGEMENT & LEIDERSCHAPSONTWIKKELING

Tijdens deze teammanager training worden o.a. de volgende vaardigheden behandelt;

Bestaande uit o.a.;

  • Feedback geven
  • Aansturen van een team
  • Diverse gesprekstechnieken o.a. actief luisteren vragenstellen en samenvatten
  • Kort en duidelijk formuleren
  • Verbaal communiceren
  • Schriftelijk communiceren
  • Coachen op competenties
  • Beoordelen
  • Rollenspellen & praktijk oefeningen


Maximaal aantal cursisten per training: 10

KLASSIKAAL OP LOCATIE OF VIRTUEEL

KLASSIKAAL OP LOCATIE OF VIRTUEEL

LurnR Academy

Webinars & workshops

Webinars & workshops

Onze online trainingen, webinars en workshops hebben dezelfde opzet als een klassikale training, maar dan in een digitale leeromgeving. U kunt virtueel deelnemen via uw computer, app, smartphone of tablet.

Een virtuele training is een training die wij vanuit één van onze locaties faciliteren. U volgt deze vanuit uw eigen woon- of werkomgeving.

U heeft alleen een computer, smartphone of iPad en een stabiele internetverbinding nodig. 

e-Learning

Naast de calibratiesessies en coaching, bieden wij ook onze unieke e-Learning platform aan; de LurnR e-Learning Academy, hiermee kunnen uw werknemers de opgedane kennis vanuit de training borgen door diverse oefeningen virtueel te volgen.

Wij bieden hiermee een oplossing die volledig kan worden geïntegreerd in de dagelijkse bedrijfsvoering en die naadloos aansluit op datgene wat de cursisten hebben geleerd tijdens de training en dat zal bijdragen aan het borgen van de kwaliteit van de gesprekken en algehele communicatie.

Uw medewerkers krijgen individuele toegang tot dit online platform. Deze academy is verrijkt met diverse e-learnings op het gebied van communicatietraining, tips en tricks en theoretische kennis waardoor medewerkers zich blijven ontwikkelen binnen hun vakgebied.

Ook is het mogelijk om deze e-learning omgeving volledig vorm te geven in uw huisstijl en met specifiek voor u op maat gemaakte e-learning modules.

Deze modules zijn in webinar format, video lessen met audio en aangevuld met downloadbare documenten.

e-Learning

Skip to content