ONTDEK JOUW ULTIEME MINDSET

PERSONAL & CAREER COACHING

PERSONAL & CAREER COACHING

ONZE COACHING SESSIES WORDEN ZOWEL OFFLINE ALS ONLINE GEGEVEN

ONZE COACHING SESSIES WORDEN ZOWEL OFFLINE ALS ONLINE GEGEVEN

VOOR PROFESSIONALS & PARTICULIEREN

Personal Coaching

Jouw coachingstraject begint met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek gaan wij jouw doelen bepalen. Jouw ontwikkelbehoeften en leerdoelen in kaart brengen en op welke manier jij jouw persoonlijke effectiviteit kunt gaan vergroten.

Tijdens een coaching sessie leer je bewuster naar jezelf te kijken op basis van de door jou ingebrachte coach vraag, dit zal je helpen om meer zelfinzicht en zelfkennis te verkrijgen. Daar gaan wij met z’n tweeën aan werken.

Hierbij nemen we zowel je werk- als privé-thema’s onder de loep en gaan we ontdekken of er wellicht meer aanwezig is naast de door jou ingebrachte coach-vraag. Op basis van het intake gesprek, gaan wij een plan van aanpak opstellen, waardoor je gerichte en concrete handvatten krijgt om mee aan de gang te kunnen gaan.

Dit plan van aanpak resulteert in een aantal concrete afspraken waarin de wederzijdse verantwoordelijkheid in verwerkt en vastgelegd is.

Career Coaching

  • Ontdek je dromen
  • Ga je angsten onder ogen zien
  • Maak duidelijk in welke richting je wilt gaan en waarom je daar wilt zijn…
  • Laat patronen los die je tegenhouden…
  • Zoek uit wat er voor nodig is om er te komen.
  • En, het belangrijkste van alles; DOEN!

Career Coaching

Het vinden van echte en blijvende voldoening op het werk is niet zo eenvoudig als simpelweg je laten overplaatsen naar een nieuwe afdeling op het werk, ontslag nemen, het scannen van Indeed of LinkedIn voor banen die beter klinken dan degene die je nu hebt, het googelen van je weg door carrièremogelijkheden om te zien welke de meest waarschijnlijke kandidaat is voor een carrière die jij zou willen.

In plaats daarvan moet je soms diep gaan. Carrière coaching zal je daarbij helpen. Jouw coach zal je lastige en inspirerende vragen stellen, ondersteuning en nieuwe manieren bieden om naar je leven en je opties te kijken, samen kijken naar de ontwikkeling van je persoonlijke competenties en vaardigheden en je door een proces leiden dat ontworpen is om je te helpen.

AAN JOU DE KEUS: OP LOCATIE OF VIRTUEEL

AAN JOU DE KEUS: OP LOCATIE OF VIRTUEEL

Zoals de meeste mensen die zich onvervuld beginnen te voelen, vastzitten en onzeker zijn over welke stappen ze moeten nemen op professioneel of educatief vlak, kan ook jij de duidelijkheid en het vertrouwen krijgen die je nodig hebt om je eerste stappen te zetten in de richting van een carrière waarvan je overtuigd oprecht van zult houden.

Het is aan jou om de waarheid onder ogen te zien over de keuzes die je tot nu toe hebt gemaakt. En het zal aan jou zijn om je in te zetten om actie te ondernemen om je denken en je gedrag te veranderen als die je tegenhouden. De keuze zal aan jou zijn, maar jouw coach zal je bijstaan en je bij elke stap van het proces begeleiden!

Je zult beginnen om in actie te komen en leren door te zetten en je coach zal je helpen om vanuit je eigen verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat je alles wat je verdient uit dit proces krijgt.

Skip to content