ONTDEK JOUW ULTIEME MINDSET

PERSONAL & CAREER COACHING

PERSONAL & CAREER COACHING

COACHING SESSIES WORDEN ZOWEL OFFLINE ALS ONLINE GEFACILITEERD

COACHING SESSIES WORDEN ZOWEL OFFLINE ALS ONLINE GEFACILITEERD

VOOR PROFESSIONALS & PARTICULIEREN

Personal Coaching

Personal Coaching

Jouw coachingstraject begint met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek gaan wij jouw doelen bepalen. Jouw ontwikkelbehoeften en leerdoelen in kaart brengen en op welke manier jij jouw persoonlijke effectiviteit kunt gaan vergroten.

Tijdens een coaching sessie leer je bewuster naar jezelf te kijken op basis van de door jou ingebrachte coach vraag, dit zal je helpen om meer zelfinzicht en zelfkennis te verkrijgen. Daar gaan wij met z’n tweeën aan werken.

Hierbij nemen we zowel je werk- als privé-thema’s onder de loep en gaan we ontdekken of er wellicht meer aanwezig is naast de door jou ingebrachte coach-vraag. Op basis van het intake gesprek, gaan wij een plan van aanpak opstellen, waardoor je gerichte en concrete handvatten krijgt om mee aan de gang te kunnen gaan.

Dit plan van aanpak resulteert in een aantal concrete afspraken waarin de wederzijdse verantwoordelijkheid in verwerkt en vastgelegd is.

Career Coaching

Career Coaching

Het vinden van echte en blijvende voldoening op het werk is niet zo eenvoudig als simpelweg je laten overplaatsen naar een nieuwe afdeling op het werk, ontslag nemen, het scannen van Indeed of LinkedIn voor banen die beter klinken dan degene die je nu hebt, het googelen van je weg door carrièremogelijkheden om te zien welke de meest waarschijnlijke kandidaat is voor een carrière die jij zou willen.

In plaats daarvan moet je soms diep gaan. Carrière coaching zal je daarbij helpen. Jouw coach zal je lastige en inspirerende vragen stellen, ondersteuning en nieuwe manieren bieden om naar je leven en je opties te kijken, samen kijken naar de ontwikkeling van je persoonlijke competenties en vaardigheden en je door een proces leiden dat ontworpen is om je te helpen.

Zoals de meeste mensen die zich onvervuld beginnen te voelen, vastzitten en onzeker zijn over welke stappen ze moeten nemen op professioneel of educatief vlak, kan ook jij de duidelijkheid en het vertrouwen krijgen die je nodig hebt om je eerste stappen te zetten in de richting van een carrière waarvan je overtuigd oprecht van zult houden.

Het is aan jou om de waarheid onder ogen te zien over de keuzes die je tot nu toe hebt gemaakt. En het zal aan jou zijn om je in te zetten om actie te ondernemen om je denken en je gedrag te veranderen als die je tegenhouden. De keuze zal aan jou zijn, maar jouw coach zal je bijstaan en je bij elke stap van het proces begeleiden!

Je zult beginnen om in actie te komen en leren door te zetten en je coach zal je helpen om vanuit je eigen verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat je alles wat je verdient uit dit proces krijgt.

  • Ontdek je dromen
  • Ga je angsten onder ogen zien
  • Maak duidelijk in welke richting je wilt gaan en waarom je daar wilt zijn…
  • Laat patronen los die je tegenhouden…
  • Zoek uit wat er voor nodig is om er te komen.
  • En, het belangrijkste van alles; DOEN!

AAN JOU DE KEUS: OP LOCATIE OF VIRTUEEL

AAN JOU DE KEUS: OP LOCATIE OF VIRTUEEL

Na het online intake gesprek via Zoom of Teams, kunnen wij afspraken maken over de vervolg sessies. Deze kunnen bijvoorbeeld telefonisch, online of in-persoon plaatsvinden.

Coach & Trainer

Martijn is een ervaren trainer & coach. Vakkundige in Persoonlijke Ontwikkeling, Loopbaantransitie, Leiderschapsontwikkeling, Team Building en Change Management.

Martijn heeft in de afgelopen 25 jaar persoonlijk meer dan 1000+ personen gecoacht en getraind in diverse sectoren o.a.; Overheid, Telecom, Ziekenhuissector, Farmaceutische industrie, Horeca, BPO industrie, IT, Nutsbedrijven en Veiligheidssector.

Professioneel geschoold in Training, Coaching, Management Development en Persoonlijke Ontwikkeling. Martijn heeft o.a. de Coaching & Counseling opleiding gedaan aan de TA Academie.

Gespecialiseerd in:

Aanbevelingen

Voor een grote overheidsorganisatie heb ik als trainingsacteur meerdere malen samengewerkt met Martijn als trainer. Martijn is als trainer zeer kundig, zowel in de theorie als in de praktische uitvoering. Hij heeft oog voor de dynamiek en energie in een groep, speelt daarop naadloos in en weet daarmee de deelnemers te bereiken. Hij zorgt dat deelnemers ruimte ervaren om aan hun individuele leerdoelen te werken. Zijn houding is open, humorvol en verbindend. Hierdoor ontstaat een zeer plezierige sfeer in de groep. Martijn weet theorie te verbinden aan praktische en toegankelijke werkvormen. Wat mij betreft een fantastische trainer. Ik heb met ontzettend veel plezier samen gewerkt, smaakt naar meer!
Eva Velzen
Orthopedagoog generalist, cognitief gedragstherapeut VGCt®,
EMDR Europe practitioner bij Accare,
trainingsacteur NVVT, trainer
Martijn is een laagdrempelige en kundige coach die op een snelle manier mij, als kandidaat, heeft kunnen doorgronden en mij tot nadenken c.q. zelfreflectie heeft gestimuleerd. Ik kan Martijn van harte aanbevelen en dank hem via deze weg (nogmaals) hartelijk voor de fijne samenwerking.
Etienne van der Steen
Customer Service Manager at KONE
The coaching sessions provided by Martijn have been a success. I’ve been capable to realize what I will like to achieve on my professional development and generate my own personal development plan. During the sessions, Martijn helped me realized that I am the responsible of my professional future. Martijn has a can do mentality. He gave me the tools to discover by myself what I want and which paths to discover. He has always been very clear on the expectations of the sessions. I absolutely recommend these coaching sessions initiative and specially Martijn as a professional coach
Nuria Guimerà
Senior Scientist Clinical Immunology
The Janssen Pharmaceutical Companies
of Johnson & Johnson
Stanley Alarmcentrale maakt onderdeel uit van Stanley Black and Decker, één van de 500 grootste beursenoteerde bedrijven in de VS.
Ons team van 30 Alarmcentrale medewerk(st)ers is door Martijn getraind met als doel; Servicegerichtheid en klantvriendelijkheid naar een hoger niveau.
Aansluitend aan de training zijn er kalibratiesessies geweest.

Martijn heeft dit op zeer positieve wijze uitgevoerd. Onze operators hebben de trainingen als zeer zinvol en nuttig ervaren.
Er is veel aandacht besteedt aan gesprekstechnieken en de inhoudelijke kant daarvan.
“inspirerend, verfrissend en door een goede uitleg en adhv voorbeelden is inzicht verkregen in klantperceptie en klantervaring, waardoor wij nu nog beter onze klanten te woord kunnen staan”.
De kwaliteit van de gespekken is enorm verbeterd!
Wij kijken uit naar een vervolg training,
Arthur Bosman
Manager Operations
Stanley Security Operations Centre Amsterdam

Boek Online Coachingsessie

Kies afspraak datum en tijdslot*
Tarief €
,- (incl. 21% BTW)
Naam*
E-mail*
Telefoon*
LinkedIn profiel of website
Bedrijfsnaam
Opmerkingen
Skip to content