ONTDEK JOUW ULTIEME MINDSET

PERSONAL & CAREER COACHING

PERSONAL & CAREER COACHING

VOOR PROFESSIONALS & PARTICULIEREN

Personal Coaching

Personal Coaching

Career Coaching

Career Coaching

Career Coaching

Zit je vast in jouw carrière? Wil je je professionele leven naar een hoger niveau tillen? Ben je op zoek naar nieuwe carrière kansen? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

Onze ervaren coaches werken met je samen om je vaardigheden te beoordelen, je doelen te identificeren en een plan op maat te maken om je te helpen succes te boeken. Of je nu net begint of van carrière wilt veranderen, wij kunnen je de begeleiding en ondersteuning bieden die je nodig hebt om je volledige potentieel te bereiken.

Met onze hulp krijg je duidelijkheid over je carrièrepad, ontwikkel je nieuwe vaardigheden en overwin je obstakels die je tegenhouden.

Jouw coachingstraject begint met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek ga je samen met jouw coach je carrièredoelen bepalen. Jouw ontwikkel behoeften en leerdoelen in kaart brengen en op welke manier jij jouw persoonlijke effectiviteit kunt gaan vergroten.

Hierbij nemen jullie zowel je werk- als sommige privé-thema’s onder de loep. Op basis van het intake gesprek, gaan jullie samen een plan van aanpak opstellen, waardoor je gerichte en concrete handvatten krijgt om tot de meest optimale loopbaankeuze te komen.

Dit plan van aanpak resulteert in een aantal concrete afspraken waarin de wederzijdse verantwoordelijkheid in verwerkt en vastgelegd is.

Intake sessie duurt 1,5 uur, kosten €97,- incl.btw. (je betaald slechts 60 minuten)
Vervolgsessies zijn te boeken als 30 minuten of 60 minuten sessies.

Personal Coaching

Voel je je overweldigd, gestrest of onzeker over de richting van je leven? Dan is persoonlijke coaching misschien precies wat je nodig hebt om je doelen te bereiken en je beste leven te leiden.

Onze ervaren coaches bieden een ondersteunende en vertrouwelijke omgeving waarin je je waarden, overtuigingen en ambities kunt onderzoeken. We werken met je samen om beperkende overtuigingen of gedragspatronen te identificeren die je kunnen tegenhouden, en maken een persoonlijk plan om je te helpen deze te overwinnen.

Met onze hulp krijg je duidelijkheid, focus en vertrouwen om je dromen te verwezenlijken en een bevredigend leven te leiden. Of je nu je relaties wilt verbeteren, je zelfvertrouwen wilt vergroten of meer betekenis en doelgerichtheid wilt vinden, wij zijn er om je bij elke stap te begeleiden.

Wacht dus niet langer om in jezelf te investeren – begin vandaag nog met je persoonlijke coachingsreis en ontgrendel je volledige potentieel.

Jouw coachingstraject begint met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek gaan jullie jouw doelen bepalen. Jouw ontwikkel behoeften en leerdoelen in kaart brengen en op welke manier jij jouw persoonlijke effectiviteit kunt gaan vergroten.

Tijdens een coaching sessie leer je bewuster naar jezelf te kijken op basis van de door jou ingebrachte coach vraag, dit zal je helpen om meer zelfinzicht en zelfkennis te verkrijgen. Daar gaan jullie met z’n tweeën aan werken.

Hierbij nemen jullie zowel je werk- als privé-thema’s onder de loep en gaan jullie ontdekken of er wellicht meer aanwezig is naast de door jou ingebrachte coach-vraag. Op basis van het intake gesprek, gaan jullie samen een plan van aanpak opstellen, waardoor je gerichte en concrete handvatten krijgt om mee aan de gang te kunnen gaan.

Dit plan van aanpak resulteert in een aantal concrete afspraken waarin de wederzijdse verantwoordelijkheid in verwerkt en vastgelegd is.

Intake sessie duurt 1,5 uur, kosten €97,- incl.btw. (je betaald slechts 60 minuten)
Vervolgsessies zijn te boeken als 30 minuten of 60 minuten sessies.

IN PERSOON OP LOCATIE OF VIRTUEEL

IN PERSOON OP LOCATIE OF VIRTUEEL

Na het online intake gesprek via Zoom of Teams, kunnen wij afspraken maken over de vervolg sessies. Deze kunnen bijvoorbeeld telefonisch, online of in-persoon plaatsvinden.

Coach & Trainer

Martijn is een ervaren trainer & coach. Vakkundige in Persoonlijke Ontwikkeling, Loopbaantransitie, Leiderschapsontwikkeling, Team Building en Change Management.

Martijn heeft in de afgelopen 25 jaar persoonlijk meer dan 1000+ personen gecoacht en getraind in diverse sectoren o.a.; Overheid, Telecom, Ziekenhuissector, Farmaceutische industrie, Horeca, BPO industrie, IT, Nutsbedrijven en Veiligheidssector.

Professioneel geschoold in Training, Coaching, Management Development en Persoonlijke Ontwikkeling. Martijn heeft o.a. de Coaching & Counseling opleiding gedaan aan de TA Academie. Martijn is een enthousiaste TA practitioner en gebruikt regelmatig TA in coaching en training. Daarnaast maakt hij ook gebruik van andere theorieën en technieken, hij wordt geïnspireerd door een breed scala aan specialisten binnen de psychologie en psychotherapie waardoor hij een brede en holistische benadering heeft ontwikkeld voor het begrijpen van de menselijke geest en het helpen van mensen om een beter en meer bevredigend leven te leiden.

Gespecialiseerd in:

Prijzen/Erkenningen:

Social:

Prijzen/Erkenningen:

*Klik op de foto voor meer info

*Klik op de foto voor meer info

Aanbevelingen

Voor een grote overheidsorganisatie heb ik als trainingsacteur meerdere malen samengewerkt met Martijn als trainer. Martijn is als trainer zeer kundig, zowel in de theorie als in de praktische uitvoering. Hij heeft oog voor de dynamiek en energie in een groep, speelt daarop naadloos in en weet daarmee de deelnemers te bereiken. Hij zorgt dat deelnemers ruimte ervaren om aan hun individuele leerdoelen te werken. Zijn houding is open, humorvol en verbindend. Hierdoor ontstaat een zeer plezierige sfeer in de groep. Martijn weet theorie te verbinden aan praktische en toegankelijke werkvormen. Wat mij betreft een fantastische trainer. Ik heb met ontzettend veel plezier samen gewerkt, smaakt naar meer!
Eva Velzen
Orthopedagoog generalist, cognitief gedragstherapeut VGCt®,
EMDR Europe practitioner bij Accare,
trainingsacteur NVVT, trainer
Martijn is een laagdrempelige en kundige coach die op een snelle manier mij, als kandidaat, heeft kunnen doorgronden en mij tot nadenken c.q. zelfreflectie heeft gestimuleerd. Ik kan Martijn van harte aanbevelen en dank hem via deze weg (nogmaals) hartelijk voor de fijne samenwerking.
Etienne van der Steen
Customer Service Manager at KONE
The coaching sessions provided by Martijn have been a success. I’ve been capable to realize what I will like to achieve on my professional development and generate my own personal development plan. During the sessions, Martijn helped me realized that I am the responsible of my professional future. Martijn has a can do mentality. He gave me the tools to discover by myself what I want and which paths to discover. He has always been very clear on the expectations of the sessions. I absolutely recommend these coaching sessions initiative and specially Martijn as a professional coach
Nuria Guimerà
Senior Scientist Clinical Immunology
The Janssen Pharmaceutical Companies
of Johnson & Johnson
Stanley Alarmcentrale maakt onderdeel uit van Stanley Black and Decker, één van de 500 grootste beursenoteerde bedrijven in de VS.
Ons team van 30 Alarmcentrale medewerk(st)ers is door Martijn getraind met als doel; Servicegerichtheid en klantvriendelijkheid naar een hoger niveau.
Aansluitend aan de training zijn er kalibratiesessies geweest.

Martijn heeft dit op zeer positieve wijze uitgevoerd. Onze operators hebben de trainingen als zeer zinvol en nuttig ervaren.
Er is veel aandacht besteedt aan gesprekstechnieken en de inhoudelijke kant daarvan.
“inspirerend, verfrissend en door een goede uitleg en adhv voorbeelden is inzicht verkregen in klantperceptie en klantervaring, waardoor wij nu nog beter onze klanten te woord kunnen staan”.
De kwaliteit van de gespekken is enorm verbeterd!
Wij kijken uit naar een vervolg training,
Arthur Bosman
Manager Operations
Stanley Security Operations Centre Amsterdam

Wat is TA?

TA staat voor Transactionele Analyse, een vorm van coaching die de principes van de Transactionele Analyse gebruikt om mensen te helpen hun communicatie, relaties en algehele levenstevredenheid te verbeteren. Transactionele Analyse is een psychologische theorie die zich richt op het begrijpen van de interacties tussen mensen, en de manieren waarop onze ervaringen uit het verleden en gedragspatronen ons huidige gedrag kunnen beïnvloeden.

Bij TA-coaching wordt meestal samengewerkt met een getrainde coach om gedrags- en communicatiepatronen te identificeren die personen kunnen tegenhouden, en strategieën te ontwikkelen om deze patronen te overwinnen en persoonlijke en professionele doelen te bereiken. De coach en het individu werken samen om hun huidige manier van denken, voelen en handelen te onderzoeken, en nieuwe benaderingen te ontwikkelen om de communicatie en relaties met anderen te verbeteren.

TA-coaching kan worden gebruikt in verschillende settings, waaronder persoonlijke relaties, interacties op de werkplek en sociale situaties. Het uiteindelijke doel van TA-coaching is mensen te helpen een groter zelfbewustzijn te bereiken, hun communicatie en relaties met anderen te verbeteren en hun algehele levenskwaliteit te verhogen.

Boek Online Coachingsessie

Kies afspraak datum en tijdslot*
Tarief €
,- (incl. 21% BTW)
Naam*
E-mail*
Telefoon*
LinkedIn profiel of website
Bedrijfsnaam
Opmerkingen
Skip to content